2014-01-17 09:05:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Jó híreket kap

Napi horoszkóp január 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egészségügyi problémájára a legjobb megoldás az lehet, ha valamilyen sportba kezd. Lehetséges, hogy ehhez nem is edző, hanem gyógytornász segítségét kell kérnie. Ideje lenne felkeresnie egy szakembert ez ügyben! Még ma, ha lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A határidők szorongatják, ezért jól teszi, ha ma korábban megy be a munkahelyére. Amíg egyedül van, szárnyalhat, nem zökkenti ki semmi a tevékenységéből. Minél később érkezik, annál kevesebb az esélye arra, hogy végezni tud.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szükségét érezheti annak, hogy kitárulkozzon valaki irányába. Egyszerűen nem bír tovább magában tartani egy titkot, vagy valamilyen kétsége miatt kell valaki véleményét kikérnie, akiben igazán megbízik. Számíthat a megkönnyebbülésre.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem érdemes ködösítenie, úgyis átlátnak már önön a munkahelyén. De amúgy sem szükséges. Most az a módszer, ahogyan ön közelít egy témához, legyen bár teljesen új, és szokatlan, éppen célravezető lehet. Még követőkre is számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Még mindig az érzelmei vezetik. De a munkahelyi vitákban mégis jobb lenne több bölcsességet mutatnia. A személyes ellenérzések most rossz tanácsadói lehetnek. Inkább legyen kicsit számítóbb, és elnézőbb is egyben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sok munkát sózhatnak a nyakába ma a munkahelyén, mégis inkább örülnie kellene ennek, mintsem bosszankodnia. Igaz, talán nem tud olyan korán szabadulni, mint szerette volna. De meglesz a haszna, nagyon is kézzel foghatóan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Olyan változások zajlanak ma a munkahelyén, amiben önnek is részt kell vennie, ha tetszik, ha nem. Ön mindig is szeretett a mérleg nyelveként szerepelni. Ma azonban nem elég, ha közvetít: igazságot is kell tennie. Választania kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön tudja a legjobban, hogy a hazugság csak hazugságot szül. Ha önmagának is hazudik, azzal pedig végképp belebonyolódik a dolgokba. Nem kell mindenkinek beismerő vallomásokat tennie, de önmagának igen. Ez a kezdet a változáshoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma szerencsés napja lehet: bármit kérhet, valahogy senki sem tud nemet mondani önnek. A pénzügyek terén is jól alakulnak a dolgai. Ideje lenne magasabbra tennie a mércét! Jobban is megfizethetik ugyanis azt, amit ön tud.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy tud ma véget vetni egy véget nem érőnek tűnő családi vitának, hogy a végén még meg is köszönik önnek. Ezáltal jobb pozícióba kerülhet, azaz a kedvese megbecsülését is jobban kivívhatja. Hisz bölcsebbek és belátóbbak lettek mindketten.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jó híreket kap, amiért igazán feldobottnak érezheti magát végre. A jegyében járó Merkúr ráadásul kedvező fényszögben áll az uralkodó bolygójával. A jobbnál jobb ötletek csak úgy pattognak ki a fejéből. És vannak rá vevők is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma végre összeszedi a bátorságát, és kipróbál egy új stílust: sminket, vagy frizurát, esetleg vagányabb ruhát. Azért nem árt, ha a korát is figyelembe veszi a választásnál. Egy bizonyos kor után a fiatalos stílus inkább öregít.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: